Bapok Letup (18SX Only)

Nov 23, 2009

Assalammualaikum....

Ape khabar korang sumer? lama dah aku tak update isi blog aku ni, sekarang ni jer baru nak berkesempatan. Aku semakin bz dan sibuk dengan keje-keje harian aku, makin pening aku nak setelkan keje, lagi-lagi nak hujung tahun ni. Tapi takpelah, aku ambik ni sebagai cabaran hidup, yang penting keje kena siap, kalau ikut hati memang tak boleh tahan, rase nak meletup jer hehehehe...

Malam sabtu yang lepas aku yang baru jer lepas abis bermain futsal, terus melepakkan diri kat kedai yang biase aku melepak (korang pun dah tau kedai mane kan). Ramai lah yang melepak mase tu, mane taknya, malam minggu lah katakan, hujan turun agak renyai time tu. Aku jeling jam dah pukul 10.30 malam, tapi masih ramai lagi yang melepak kat situ, aku yang malas nak ambik port ape yang member aku borakkan, terus setia menonton rancangan kat tv.

Selang beberapa jam, Acoi mengajak kiteorang sumer merayap sebab dah bosan melepak jer (ingat tak tau bosan tadi). Semua pun bersetuju dengan cadangan Acoi tu, aku pulak terpaksa mengikut memandangkan yang aku ni menumpang keta Acoi. Destinasi kiteorang Sunway, ape yang dicari ialah kelainan dunia sekarang iaitu golongan 'bapuk' ataupun 'mak nyah'. Aku pun tak pasti ape yang seronoknya tengok golongan ni, tapi aku tau dorang seronok mengacau bapuk-bapuk ni untuk menghilangkan tensen.

Sampai jer kat kawasan Sunway tu, kiteorang pun terus ke tempat dimana golongan bapuk-bapuk ni menjual diri untuk menyara diri, kat mane tu rahsialah kan (ke korang dah tau?). Dari jauh si Acoi dah aim sorang bapuk ni, punyalah cun mengalahkan pompuan, dia pun nampak tersipu-sipu jer bile kiteorang dok pandang kat dia. Acoi terus merapatkan keta kat bapuk tu.

Kiteorang: sape nama?

Bapuk: Sally bang.

Kiteorang: cunnya, berapa list harga ko ni?

Bapuk: ringan ke berat?

Kiteorang: ringan tu camner?

Bapuk: macam blowjob ke, baru RM90 bang.

Kiteorang: mahalnya, baik carik pompuan tulen.

Bapuk: eh.. ni yang best punyer bang, american stail, hisap siap letup-letup lagi, kalah pompuan tulen you, lagipun saya ni dah jadi tulen bang.

Kiteorang: kah..kah..kah.. hahahahaha....

Acoi terus bergerak meninggalkan Sally tu tadi, sambil merayap lagi berpusing-pusing kat kawasan tu macam pemandu pelancong jer gayanya. Macam-macam lagi gelagat orang yang berada kat kawasan tu, rata-rata yang ramai melanggan bapuk ni terdiri dari golongan pemandu-pemandu lori, anggota polis pun ade jugak tu. Ape yang seronoknya aku pun tak taulah, dunia sekarang ni, maksiat merata-rata, tepi jalan jer pun. Yang lagi menyedihkan, pihak berkuasa bukan nak menahan tapi melanggan lagi ade, entah lah ape nak jadi....

Sekian...

24 comments:

Cik Cookie said...

kawan ngn bapuk lagi telus.
percaya atau tidak, 90% dr mereka akan sound direct je.

~AmyLiana8886~ said...

akhirnyer muncul jugak si miji nie..hehee..ala bapuk skrgn ni bersepah kan..kat kondo sy duduk pun berlambak..comel2 kalah pompuan..yg xtahan si lelaki yg berkepit dgn bapuk tu macho bukan men lg..tah pe nk jd la..huhu..

Red said...

dh hilang skill nk ngomen kt blog ko nih lama sgt xupdate...

lantak koranglah kacau bapuk ke ape ke hahahaha

MiSsyLiLy said...

MIJI... welome back.. hehe...
aku po suke gak tgk2 mak nyah nie.. lawa btl la dorang tu kan.. meletup2.. hehhee

Nini said...

hahaha!! kau neh..muncul2 jek crite pasal 18 keatas..

ekeke!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ngan sesame jantan pon bernfsu ke?
ades~
geli gelaman aku di watnyer~

fhad said...

idop g blog ko ni.. igt da pupus dari dunia fana dah.. hahah.. weh cam best je hisap letup2.. bak no nak try.. hahah.. selalu x sempat letup2 dan membuak keluar.. wakakaka

missdiya84 said...

lame tol dak miji ni tak menghupdet blog..ngalahkan kak nad yang dalam pantang ni huhuhu

~0~ said...

hahahaha....gila korang...wei letup2 tue camne wei???hahahahhaha

relevan said...

Auw!!..nyah!

miji said...

cookie divine:
dah tau dah perangai bapok ni... kebanyakkannya suke sound direct jer... tapi tak larat nak kawan dgn dorg ler...

miji said...

amyliana:
hehehehe ye.. aku dah muncul...

erm tu maknanya dunia nak kiamat..gejala camni mmg byk dah skrg... mcm zaman dahulu kala..

miji said...

red:
biaselah liverpool dah down... so skill ko pun dah hilang ler hahahahaha...

miji said...

missylily:
yes aku dah come back...

hehehehe... mmg ade bapok yg cun nih.. sampai tak tau dia bapok ke pompuan..... meletup yer hahahaha...

miji said...

nini:
sajer jer nak publish citer yg lucu tapi mengingatkan kite tentang hari kiamat... cheewwwaaahhh...

Jard The Great said...

kekadang.. bapuk neh cung jugak.. ehehehe

pssst... seb baik blog hang tak kena ban rtm.. =p =p

YobSumo said...

"lagipun saya ni dah jadi tulen bang"

mereka lahir sebagai lelaki selamnya menjadi lelaki tak kisahlah dah operate seluruh badan. yang melanggan mereka sgt kesian. takda prempuan tulen nak ke?

miji said...

ayudeadwish:
tah lah, aku pun tak paham... dunia zaman skrg ni ayu oooiiii....

miji said...

fhad:
idup lagi, aku pun ingat nak pupuskan jer blog aku nih hehehehe...

keh..keh..keh.. kalau dah kuar camner nak rase letup2nyer

miji said...

missdiya84:
hehehehe... bz ler sis, camne den nak buek...

miji said...

~0~:
hehehehe... aku pun tak tau camne, ko tanyelah Sally tuh kalau berani...

miji said...

relevan:
auuwww... terkejut akak.... hehehehe

miji said...

jard:
aku taulah ko keje kat rtm.... ko nak black list blog aku ke hahahahaha....

miji said...

yob sumo:
mekasih singgah blog aku nih beb...

aku pun tak tau ape yg bestnye dgn sesama sejenis ni... geli adelah...

aku rase dorg nih mmg takde pompuan yg nak kot hehehehe...

Blog Widget by LinkWithin