Pengunduran!!!!! Pirates Section The Final Chapter....

Feb 5, 2010

Assalammualaikum.....

Ape kabor korang sumer, aku dah lama tak jengok blog aku nih... maklumlah sekarang aku amat bz dengan keje. So masa nak layan blog pun dah takde sesangat. Aku baru lagi berblog ni, tapi masa start aku buat blog ni dulu, antara member yang amat rapat ialah Jezz, Nini, Red, Missylily, Tun Teja, Missdiya84, Amyliana, Frodo, dan ramailah lagi yang tak aku sebut. Rasa seronok berblog tu memang terasa lah dengan kehadiran korang sumer, tapi makin lama makin ramai yang mula hilang dalam blog ni.

Dimulai dengan Kapten Luffy Hensem, pastu Abg Besi pun lesap, kemudian orang yang paling besar impak dalam geng blog kite ni iaitu Jezz, sape tak kenal Jezz, ade gak dia jengok blog aku jap hari tu, tapi lepas tu hilang balik, pastu Tangan Hitam pun hilang, dan lain-lain bloggers yang dah senyap jugak sekarang.

Aku pun dah semakin bz dan tak sempat nak update isi perut blog aku ni, so seperti tajuk aku diatas, aku nak buat pengunduran diri dalam arena blog ni. Tak tau lagilah samada aku akan kembali berblog atau tak, tapi rasenya tak kot, akaun blog aku ni pun aku akan delete selang beberapa hari lepas entry terakhir aku ni. So aku ambik kesempatan ni nak ucapkan bebanyak tima kasih kat korang sumer sebab sudi berkawan, singgah blog aku untuk bertukar pendapat, cadangan, kutukan hehehehe...

Kepada sesiapa yang terguris dengan kenyataan aku atau marah kat aku sepanjang aku berblog ni, aku mintak maaf bebanyak, ape yang pasti aku tak sengaja mengguris hati korang cheewwaaahh... Kepada korang yang masih lagi terus berblog, teruskan lah berblog dengan matang dan berpikiran terbuka, aku akan sentiasa baca entry2 korang dan mungkin aku akan komen gak kalau sempat lah.

Dengan ini aku menutup Pirates Section yang telah dikendalikan oleh aku Miji The Lanun selama ni... Adiooossssss......





15 comments:

myfuzzyworld said...

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

Nini teDDylicious said...

kau ngengade kan..??

nak blah plak..

iskk..lempang mau..??

si jezz lgsg tak tego aku lg dah.
frodo ade.
tgn hitam da tuka link laa pak cik!! die da delete blog lame..

iskk..tanak ahh blah miji..

kang sape nk pggl aku nini padini lg..??

err.. sobbs!!

Fhad Boulala said...

weyyy idop lagi.. lame gler ko senyap.. hahah.. asal name aku xde? taching r dol.. ko nak benti watpe? lepak lah.. xyah update selalu.. janji jgn delete dow.. nnt aku rindu same lanun klang ni.. hahah..

jezz mane pegi ek? tetibe je minah tu hilang..

~0~ said...

bakpo plak boh??

jgn smpai delete suma skali...btol kata nini tue...

redNing said...

weii ko ni pe hal..dh buang tebiat ke ape..

org len pon bizi gak tpi xdelah sampai xsmpt nk update blog..klu ya pon xsmpt nk buat n3 bru ok xpe tpi jgn delete blog nih..

mna tau satu hri ko ade masa bleh la update..

blog aku dulu tgn hitam aku dh private atas sbb tertentu.

lgi sekali..jgn delete ok..klu tak aku hentak kau heh

relevan said...

Kawan ada ni..jangan close lagi..masih meriah beb!..

Cik Cookie said...

apsal nak ttp bro

Frodo Baggins said...

miji ~ wa hidup lagi ni weh!!
sehat sejahtera menghasilkan sperma
terbaik tuk bakal2 pemimpin negara
masa depan!!!!

jgn tutup blog weh!!!!!


>>___<<

Frodo Baggins said...

redning aka tangan hitam ...
beliau ada blog baru ..
tp masih menten rawxx
tp "jiwang" jugak .. ekekkeke
pssst, beliau tgh sedih skank ni
so lu jgn tambahkan kesedihan beliau ... agaggagaa
hidooop miji!!!!

jgn tutup blog, x apdate pon xper
at least kitaorg leh jnguk entry lu!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ala miji~
nape?
dala ko tak sebut nama aku~
then tetibe nak ttup plak~

hurm~
cedey ah camni~

redNing said...

weii frodo..sedih ape plak nih
jgn nk memandai

kasi penyepak kang heheh

miji ko jgn tutup blog

missdiya84 said...

la..nape nak tutp blog plak..hernm..betul la mood berblogging dah semakin kurang sejak jazz takde..aaa lepas ni miji plak..pastu sape lagi adessss...tak bess betul.

♥ suterakasih ♥ said...

ala..pesal nk tutup blog plak dhhh??
dh la jezz pon dh ilang huhu
dh la ttp blog xsebut nma aku plak tu :P

~AmyLiana8886~ said...

kenapa nk stop..nati ada masa update la..dah kawin ke belum nie..dulu tau dh bertunang je..at least jemput la ktorg kahwin nati..ke dah kahwin? kalau dh letak la pic sekeping..huhu

MiSsyLiLy said...

terhar laa ade name ku d situ..
xmo la miji..
kite mgkin bz...
tp jgn tutup deh...

sbb kenangan byk ade kt sini tau...
dejavu biler bc semula...

well, i'm back...
heeee

Blog Widget by LinkWithin