Baru Bangkit Dari Kubur!!!!

Oct 19, 2009

Assalammualaikum...

Ape khabar korang sumer, amacam tajuk entry aku tu? hehehehe... pertama sekali aku tau ramai yang mengamuk sebab aku dah lame tak update blog aku ni. Jangan kata sawang jer yang ade kat blog aku ni, siap dah berabuk, bersemak, berpasir, semualah. Aku tersangatlah bz dengan kerja-kerja aku yang terpaksa disetelkan dengan kadar segera (dah mengalahkan buruh binaan dah). Kepada Jezz, Nini, The Reds, Fhad, Easza, Dj Epoi dan lain-lain bloggers yang dah mengamuk dan bertanyakan aku menghilang kemana tu, aku mintak maaf sebab tak dapat nak mengupdate blog aku.

Hari ni aku free sikit, so petang kang aku post entry baru yek, aku mintak sorry kat korang hehehe... sekarang ni aku nak serbu blog Nini, Jezz, Amyliana, Fhad, The Reds (padan muka Liverpool kalah), dan sape-sape lagi lah....

Sekian.....


25 comments:

jai@jezz said...

hahahaha... ader gak ko kan... ok aku tg entry baru dr kau.. slamat kembali.. :)

Jard The Great said...

terima kasih kerna singgah blog aku.. ehehe

Nini said...

oww..nini padini eaaa..??

da laa kau miji.. aku tanak pecaye kate2 kau dah..

kau kate akan ad entry baru, kang jap g kau ilang blek.

huh~!

♥ayudeadwish♥ said...

dude! ape kne ngan blog aku tu? len kli jgn tutup mata je.. tutup tinge skali cz membingit je..
hahaa~~

Quni said...

wah..kemana kamu meghilang????
sudah lama jari jemari ku tak tinggalkan komen pada blog kamu..hehehehe

~amy liana8886~ said...

patut pun dh lama tunggu entry xde..bese xde entry pun komen jugak entry org..ni mmg busy tahap dewa la ni kan..huhu..yg penting post gmbar terkini..hehe..

Red said...

hantu kau...suke team aku klah...nasib je tu hahah

fhad said...

cetttt.. ape jadahnye baru bangkit dari kubur ko ni.. hahaha.. tajuk saspen.. tahniah lah ko da selamat kembali.. hoho.. salam2 skit..

MiSsyLiLy said...

samer je lah kiter k.. jap ade jap takdok blk.. tuntutan keje.. hehe

Hidayah said...

ptotla jarang nampak entry baru ko..huhu..selamat kembalila miji...hehe

cookie devine said...

lorr..kamu ada lagi disini.ingat sudah di hantar pulang ke Indon.

~0~ said...

tajuk entri cam berpuaka...memang ko berpuaka la miji...

easza said...

baru bangkit dari kubur??? dah teringin ke??? esok kalau dah tetap kerja tu pegi kursus bina insan... ada bab masuk kubur... best wooo!!!!

relevan said...

Ko bangkit dari kubur mana miji?..ada jumpa Jack Sparrow tak?..

miji said...

jezz:
hehehe ade lah, aku bz sikit ler, tunggguuuuuuu.... hehehe

jard:
mekasih je ker jard? duit raya takde?

miji said...

nini:
eleh marah plak, aku bz ler keje byk, tapi aku tak ler hilang lama sangat hahahaha

miji said...

ayudeadwish:
blog ko takde pape pung, aku tak nak baca part citer pompuan ko tulah hehehe

Quni:
aiseh quni, ana byk kerja lah, byk bz lah skrg, takpelah aku rehatkan jari ente tu sekejap hehehehe

miji said...

amy liana:
hahahaha bz tahap cipan ler bukan dewa lagi, tapi gambar aku tetap takde hahahaha

miji said...

reds:
hahaha biaselah beb, aku fan MU, hidup MU keh..keh..keh..

miji said...

fhad:
hehehe bz mcm cipan, tu yg letak tajuk camtuh hahahaha...salam2 balik

missylily:
betul tu, tuntutan keje yg melampau hahahaha

miji said...

hidayah:
ekau pun samo yor... kojap ado kojap bz laie...

cookie divine:
mana bisa ke indon, gue dari sini mbah... hehehehe

miji said...

-0-:
hahaha kate pun lanun, takat berpuaka tu aku rilek jer lagi keh..keh..keh..

easza:
cit.. tu nanti citer lah kat opis hahahaha

miji said...

relevan:
dari kubur lanun jer, jack sparrow takde, ade job lain hehehehe

honey bunny said...

lama betoii menghilang kan??bz sgt erk??pape pon,,t.c okeyh!

miji said...

honey bunny:
bz ler byk keje pok cik ni... keh..keh..keh..

Blog Widget by LinkWithin