Award Dari Nini & Tag Dari Amyliana & Sutera Kasih (Yann)

Oct 5, 2009

Assalammualaikum...

Hari ni baru aku berkesempatan nak update blog aku, maklumlah bz dengan keje-keje aku ni yang memang berlambak ni. Aku nak mintak maaf lah kepada Nini, Amy Liana & Sutera Kasih (Yann) sebab lambat nak post award dengan tag yang korang bagi ni


(Award Dari Nini)




Ni pulak tag dari Amy Liana & Sutera Kasih

  • age: tak ingat...dah tua..
  • birthday: dah lepas dah
  • eye colour: cekelat kot..tak pun hitam
  • talent: boleh membuat loyar buruk tanpa berfikir hahaha..
  • favourite thing to do: main game...tido
  • favourite movie: star wars..transformers.. etc
  • best friend: ramai..malas nak mention..
  • who do you hate: ramai jugak..malas nak mention..
  • do you have a pet: yes
  • if so whats its name: tah..panggil wooiii je
  • favourite colour: red, black and white
  • where were you born: salak tinggi, sepang
  • your grade: politeknik

FINISH THE QUESTION

  • i love: love u too...
  • i can: tido
  • i just: want to finish answering this question
  • i wonder: what u are

WHAT WERE YOU

  • doing last: finish my work..
  • the last song you heard: the others by cromok
  • what are you wearing: pakaian lah, ape punya soalan tah..
  • who were you talking to last: my officer
  • when was the last time you cry: tak ingat
  • what was the last movie you watched: G-Force (merepek punyer citer)

Siap pun, sape2 nak buat sile ambik yer.. kang aku paksa korang marah pulak hehehe... Sekian..





14 comments:

jai@jezz said...

apa kes umur tak bg tau...

Nini said...

pueh hati den..

ekau da taruk award tu kocik2 ateh blog ekau..

ngee!!

miji said...

jezz:
umur aku kat profile pun ade kan, malas nak inform lagi ler hehehe

miji said...

nini:
abih tu, ekau nak den lotak bosa2 ke?? tu je den mampu buek hehehehe

Jard The Great said...

uish.. rajin benor jawab tag..

cookie devine said...

maaf sgt sibuk ngn xtiviti makan.
lalalalalalala

tangan hitam said...

haha..favourite thing to do: main game...tido

sama la kita...sekapal

♥ayudeadwish♥ said...

murah betul rezeki ko ni kan.. sik dapat award n tag je... cian~~

miji said...

jard:
terpaksa...jaga hati kengkawan hehehehe

miji said...

cookie divine:
eleh sis, tu alasan nak melarikan diri ler tu... ceh.. hehehe

miji said...

tangan hitam:
hehehe biaselah, kite kan sekapal...kopi cap kapal api hehehe

miji said...

ayudeadwish:
ceh...tu kire murah rezeki ker?? kalau award tu aku boleh terima lagi... tag tu camner plak

~amy liana8886~ said...

asal suke rahsia umur2 nie..papepun..thanks sudi jawab..

miji said...

amy liana:
aku dah tua pun, badan tinggal rangka, muka dah jadi tengkorak hahahaha

Blog Widget by LinkWithin