Muka Aku Yg Sebenar (a.k.a Miji The Lanun)

Oct 9, 2009

Sejak aku berblog, aku tak pernah tunjuk muka sebenar aku kat korang dan rakan-rakan blog yg lain. Ade sebab kenapa aku tak letak gambar aku kat blog ni, sebab aku tak minat bergambar, tu yang tak banyak gambar aku kat dunia ni. Nanti aku citer kenapa aku tak suka bergambar kat korang, baru korang tau citer sebenar nanti. Tapi hari ni aku akan tunjuk gambar aku kat blog ni untuk tontonan korang semua. Lagipun dah ramai kawan-kawan blog aku nak tengok muka aku ni (bukan hensem pun, cute jer hahahahaha), macam Jezz, Amy Liana, so hari ni aku puaskan lah hati korang yek.... Sila lah tengok gambar aku di bawah ni....

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'






HAAAAAA!!!!... amacam cute tak gambar aku ni? hehehehe ni gambar aku masa kecik dengan abang aku yang sulung (si Cerpelai tulah). Masa kecik-kecik dulu, kulit aku putih gebu dan agak tembam sikit, orang kampung pun gelar aku si tembam. Tapi dah besar, dah tua ni aku dah kurus, dan kulit pun dah transform jadi Darth Vader (nama pun lanun) hehehehe....


p/s: jangan marah yek, gambar tu je yang aku dapat tunjuk kat korang, jadilah yek dari takde hehehehe...


27 comments:

jai@jezz said...

kau ni... buat suspenzi ahh... aku ingat pic kau sekarang ni... ni pic kau time kecik lol.. adussss....

~amy liana8886~ said...

ceh..cmne nk bayang kalau time besar..ala xkan xde gmbar ms bertunang aritu? letak la yg skrg..tp ok la tu dr xde lasung..ni ingat miji ingat pale tengkorak tu..huhu..

missdiya84 said...

gamba time beso sume dah kene curik ngan lanun lain ke miji hehehe

miji said...

jezz:
hehehehe aku dah ckp takde gambar masa skrg ni, aku tak minat bergambar...

miji said...

amy liana:
bayang jer, comel camtuh gak keh..keh..keh..

masa bertunang aku tak gi pun umah tunang aku, kan tak manis hehehehe, gambar tunang aku jer ade...

miji said...

missdiya84:
bukan camtuh sis, mmg lanun tak minat bergambar hahahahaha

MiSsyLiLy said...

alahai, tomei nye... upload la pi baru.. aparaaa...

The Reds said...

haha jd aku imagine rupa ko skunk ni cam darth vader je la.

ko demam ke kepala tengkorak dh jd merah...

♥ayudeadwish♥ said...

kedengki!! kasik tgk la..ape mau malu

fathiahRAIHANA said...

ala at least taw gak
pacik miji de muka:):)

The Hobbit Frodo said...

muhahahahahahaha ~


sentap aku ... berdebar2 aku scroll down, n dlm bbrpa saat tu aku tbayang2 mcm dah ((Of coz muka lanun dlm hotak aku, adakah sepertu kapten hook?))


sekali kuar ~ perghhh comel ko tembam. pipi ko mesti menaikkan napsu tangan org2 tuk cubit kan? kahkahkahkah ~


hidup lanun!!!!

fhad said...

pause jap : let me imagine hows ur face like after 20++....???? nahhhhh... is it like mat sentul? fesyen rambut lu same lah bro.. skunk same g ke lu sikat camtu? huhuhu

easza said...

ha... comey la sangat!!! dah tua nih lg comey!!! sat lg no... aku dok download gmbar hang kt blog aku... hehehe... jeng...jeng...jeng...

abang besi said...

yeah!hail miji!mana gmbr tgh banging>?hehe..

Nini said...

miji..tu laa yg aku namakan gedik!!

bg org teruja..then taruk pic zaman batu..

ciss!!

TuN TeJa said...

Miji,
he..he..he..Cutenya ko...

Hafiz Hamid said...

bukan semua org suka bergambar..aku paham..=)

Quni said...

buat suspen jea...
anyway...
comelnya masa zaman kanak2..
heheeheh....

Jard The Great said...

mak ai.. miji!!! tembamnyaaaaaa!!! ehehe......

miji said...

missylily:
hehehe comel ker???, pic baru takde, tak minat bergambar hehehe

the reds:
hehehe baguslah, aku pun mmg jahat tahap darth vader tu kuii...kuii..kuii...

miji said...

ayudeadwish:
tak malu pun, aku takde gambor pun

fathiahraihana:
aisehman, of course ler pokcik ade muka lorrr...

miji said...

frodo:
hahahaha frodo, lu mmg lawak, tahap cipan, ko ingat aku ni gro ker nak naikkan nafsu org hehehehe

fhad:
ceh lu ckp muka gua mcm mat sentul, aku mane ade rambut dah, kan tengkorak tu...

miji said...

easza:
baru tau ker aku comel ni, hehehehe

abg besi:
gmbr tengah banging, nanti aku lotak yer

miji said...

nini:
aiseh ko ckp aku gedik, dah gmbr zaman batu tu jer yg ade kan hehehehe

tun teja:
hehehe tiang kayu (thank you)...

miji said...

hafiz hamid:
ko jer yg paham aku kan, huhuhuhuhu...

miji said...

Quni:
suspen kan elemen lanun hehehe

miji said...

jard:
tembam takpe janji comel hehehehe, ko jeles kan hahahaha

Blog Widget by LinkWithin