Bermulanya Era Pirates

Jul 12, 2009

Assalammualaikum....

Ni 1st time aku nak menceburkan diri dalam dunia blog2 ni. Sebelum ni aku tak pernah nak tertarik pun dengan mende2 camni. Jangan cakap blog, myspace pun tak pernah nak layan. Ape pun silalah lawati laman blog aku ni yang tak tau menjadi ke tak hehehe. Tapi aku dah decide nak jadikan laman blog aku ni untuk memuatkan bicara tentang muzik, hiburan, lifestyle, kisah-kisah hidup, komik, sukan, games dan lain-lain yang akan menjadi minat aku nanti.. TQ

6 comments:

cerpelai said...

Gi Kedah la woii lipat baju..
Cerita muzik la bagai.. Cam cakap dengan musang pulut je bunyinya.. Bukan ko minat main PC game je ke? Blah laa.. Kahkahkah..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

aikk..
asal akak nye komen tak dak...
tak aci ni..hehehe...

udah ada blog sendirik ye kamo..
syabasss!!!hiks
bleh berbloging sampai lebam..hahaha

miji said...

cerpelai:
hehehe suke akulah nak cite pasal ape pun..
sibuk jer

miji said...

kak fieza:
tq2 hehehe

easza said...

poyo jers.... hahaha.... cepat lah updated muzik dan sukan bagai.... life style ada ke??? hehehe.....

miji said...

ewah easza ni nak kena ke? cubaa bawak bersabar

Blog Widget by LinkWithin