Letih

Jul 20, 2009

Perghhh.. letih betul hari ni. banyak keje nak di kejarkan. Dari sabtu sampai ke hari ni keje berlambak atas meja. Pening kepala aku di buatnya.

Aku dah setelkan hal barang-barang yang nak kena tagging, tapi ade lagi keje nak kena buat. Sekali ade pulak satu supplier ni salah buat D/O, terpaksa aku call lagi suruh betulkan. Terbantut aku nak buat payment untuk supplier lain. Al-maklumlah, tak lama lagi rakan ofis aku yang bernama Kak Atiyya ni dah nak bersalin, so terpaksa aku take over keje -keje dia lepas ni. Tapi takpelah, sekurang-kurangnya ade perkara baru yang aku dapat belajar ye tak. Asyik dok mengadap keje yang sama je bosan jugak.tiba-tiba aku dapat panggilan dari member aku mengajak tengok bola kat stadium Bkt Jalil malam ni, perlawanan persahabatan antara Manchester United lawan pilihan Malaysia. Aku cepat-cepat reject pelawaan dia, aku manelah minat nak pegi bersesak-sesak tempat ramai orang camtu. Buatnya tersepit kang, mampus aku, dah lah belum kahwin lagi. Tapi aku memang minat team MU ni. Best wooo game dorang, aku minat bola, lagi-lagi futsal.



Tapi mengenangkan ramai mahkluk yang akan memenuhkan stadium tu malam kang, jadi aku memutuskan untuk tengok kat tv jelah. Rugi lah jugak tak dapat tengok live dorang ni datang tempat kite. Bukan senang kelab bola sepak EPL ni nak datang tempat kite ye tak. Jam pun dah menunjukkan pukul 7 lebih, baik aku cabut. Ofis baru aku pun boleh tahan gak 'keras' nya. Lepas ni aku cite bab mahkluk halus ni. Sekarang aku nak balik, seram wooo duduk sorang-sorang kat ofis ni. Aku dah serik, hehehehe

5 comments:

easza said...

huh... penakut rupanya.... harap badan je besar... keja ckit komen lebih... cakap dgn bos karang baru tahu.... :-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

easza,
report je sama itu boshhhh..kehkehkeh..
adik ipauku mmg pengecut...

lariksssssssssssssssssss!!!!

miji said...

easza:
ewah2 kalau dia yg tinggal sorg kat opis tau takut, banyak bunyi lak


fieza:
jgn jadi batu api idup yer..

easza said...

kahkahkah....fieza kalau nk tau adik ipau mu itu mmg pengecut.... bukan takat tu jer... mcm2 lg kegiatan tidak bermoralnya di opis... hehehe... ngurat girlfriend org... oopppsss!!!! terlepas plak... sorrylah miji... alamak... nape xleh delete ayat tuh.... :-( hehehe....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha..
kantoiiiii....
shidaaaaaaaa....ooooo shidaaaaaa...
ko g blasah si angah ni..
gatallll...
kehkeh..

mana ada jadi batu api..
jadi batu bata jek

Blog Widget by LinkWithin