Acapan eh... Ucapan

Sep 17, 2009


Di sebabkan aku bz yang amat untuk menyetelkan keje-keje aku sebelum aku boleh bercuti dengan happy selama seminggu, so aku mintak maaf banyak-banyak pada semua rakan bloggers, di mana aku tak sempat nak jengok blog korang. Aku pun tak dapat nak update blog aku sangat, hari ni last aku entry post sebab nak cuti raya seminggu. Pada semua rakan bloggers, aku ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin (batin ade ker?) pada semua bloggers yang menyokong aku, ampun sekiranya selama aku berblogging, aku ade terkasar bahasa, dan menyinggung perasaan korang semua.

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN KEPADA

*cerpelai*
*fieza*

*easza*

*jezz*

*kapten luffy*

*missylily*

*tun teja*

*nini*

*ct*

*sweetrose maria*

*missdiya84*

*tangan hitam*

*emilyrockz*

*bujang susah*

*frodo*

*b'jue corner*

*amy liana8886*
*dj epoi*

*ixora*

*abang besi*

*ayudeadwish*
*yoro okino*

*hanilopiplopz*

*slap me plz*

*jard*

honey bunny*

*sutera kasih*

*fhad*

*metamorphosis boy*

*Quni*
*lifesaver*

*cookie divine*

*mai pot pet*
*relevan*


dan lain-lain bloggers yang tak aku sebut, jangan kecik hati pulok, ape pun korang memang best... hehehe.....

32 comments:

honey bunny said...

selamat hari raya jugak taw bro=)
mintak maaf lau ade teramek makanan minuman..hahahaha...
pape pon,bro tersangat lah best tak hengat!!!

fhad said...

bro selamat hari raya gak kat ko.. raye jgn nakal2.. jgn merempit cam aku.. hehe.. ok bro if aku ade slah ke ape aku mintak maaf ok..

miji said...

honey bunny:
hahaha bile lak ko amik makanan dgn minuman aku, kalau ko amik aku nak balik hahaha... best ke aku ni??? mekasih..selamat hari raya

miji said...

fhad:
nakal dari kecik, rempit tu aku dah bersara, dah jemu merempit ni bro... dulu muda2 boleh lah hahahaha.... aku pun mnitak maap bebanyak, selamat hari raya...

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

selamat ari raya gak bro miji..
maaf zahir dan...batin ade kerr??
hahaha..papon,nk duit raya sbb ko pgl aku bdk kecik hihi..take care

Nini said...

miji2!!

aku pon mintak maaf kat kau kalau2 aku ade terkasar bahasa terkhilaf bicara kat kau..

kau best. kau suke nyakat aku. kau lawak. kau antara kwn blog aku yg terdewa skali laa.. ekek!!

Salam Aidilfitri. Maaf Zahir Batin.

Quni said...

Salam Lebaran tuk kamu juga...
klu ada salah dan silap...
harap diampun....
ok...
selamat bercuti juga...

Metamorphosis Boy said...

bro..aku pun mintak ampun maaf zahir batin andai ade terkasar bahase dlm meng-komen @ jawap komen..maafkan aku eh!

miji said...

sutera kasih:
ko mmg budak kecik lagi hehehe..tapi aku belum kawin tak boleh bagi duit raye hehehe...selamat hari raya kat ko yann

TuN TeJa said...

kabare wak miji,
Selamat Hari Raya, maaf zahir batin wat miji & family...dikesempatan ini aku nk gak mintak maaf dgn ko miji mana lah tau aku ada terkutuk ko kat belakang2...ya ampun ya miji...permisi

MiSsyLiLy said...

selamat hari raye miji...
maaf zahir batin okey..

relevan said...

Salm aidil fitri miji dan juga buat lanun2 semua..

Jgn melanun di hari baik bulan baik ini..eheh!

miji said...

nini:
ye!!! aku ade kat sini jgn jerit lah hehehe... ko pun member blog yg best gak.. salam aidilfitri kembali kat ko..

miji said...

Quni:
ok mekasih quni hehehe slmt hari raya

metamorphosis boy:
ok rilek kite bergurau tu perkara biase...aku pun mintak maaf gak kalau ade silap salah kat ko...

miji said...

tun teja:
kok ayatnya panjang banget hehehe..oh sis ade kutuk aku yer hahaha.. aku maafkan ko sis selamat hari raya..

miji said...

missylily:
selamat hari raya maaf zahir batin

relevan:
mekasih, aku passing salam raya ko kat lanun2 yg lain hehehe...ok bro selamat hari raya

jai@jezz said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. (*.*)

** Maff Zahir jerk.. Batin x der kan.. =P

IxoR@ said...

Selamat Hari Raya Miji....

balik kg mana?

:D

p/s: ada kad raya kt blog ixora utk Miji, sudikanlah mengambilnya....

miji said...

jezz:
selamat hari raya jezz... ko mmg byk dose dgn aku hehehe

miji said...

ixora:
selamat hari raya sis.. balik kg perak tahun ni..

orait.. nanti miji amik kad raye tu ok..

yoro okino said...

wahh miji
ko mmg besh laa sbb ingt gak ko nak letak nama aku..terharu nie..huhu
selamat hari raya bro..
smoga happy cuti semiggu nnti
maaf klu ader salah silap yer..=)

ina said...

selamat hari raya...
tak nk mintak maaf.. rase2nye tak de wat salah pn.. haha ;P

cookie devine said...

selamat hari raya buat kamoo.gembira2 ekkk..

pakcik kordi said...

selamat raye../..salam kenal miji....abg besi ckp miji nie suka metal yek?abg besi ajk miji gi metalfest...jupa kitorg di sana ok..usya blog ag besi tgk flyer...blog pkcik kordi bke jgk k..pasti terhibur ah!

miji said...

yoro okino:
mane bleh luper nama kwn2 blog, korg kan best hehehe...yelah aku maafkan ko hahaha

ina:
slmt hari raya...takde salah ker?? bukan ko byk dose dgn aku hehehe

miji said...

cookie divine:
allright sis.. hehehe

miji said...

pakcik kordi:
orait pakcik kordi...aku free nanti aku pegi tengok gig tu... salam kenal gak buat lu... selamat hari raya

✖sLap mE pLz!™✖ said...

samat rya gak..
seb bek nm den ade kek bwh tu..
klu x, mmg ku bako kapal lanun kamu ini hu3

miji said...

slap me plz:
ewah2, sesuka hati jer nak bakor kapal aku, aku ade fire extinguisher tau hahaha

Jard The Great said...

miji! lama ku tak bertandang ke sini..

selamat ari raya.. jemput2 ke rumah terbuka aku nnt.. err..errr.... tpt dan masa ko bc kat blog aku nnt la.. hehe

maaf zahir batin gak ok? ;p

miji said...

jard:
orait jard, nanti aku dtg serbu hehehehe

蔥爆牛肉Frank said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Blog Widget by LinkWithin