Tag dari Nini & Amy Liana8886

Sep 1, 2009

Nama Penuh: Tarmizi Mikhail (aku suke nama ni)
Tarikh Lahir: 11 Jun
Tempat Lahir: Rumah Nenek, Sepang Selangor
Tempat Anda Dibesarkan: Klang

1. Siapakah nama kawan rapat anda sewaktu kecil?
A'ai, Didi, E'et dan lain-lain

2. Apakah permainan masa kecil yang anda ingat?
konda kondi...baling selipar...polis entry...nyorok-nyorok...

3. Kalau anda bergaduh dengan kawan anda, apakah kata-kata yang anda nyatakan pada mereka?
kepala lutut punya budak...hampeh...jahanam kau...

4. Di kawasan manakah yang menjadi tempat faveret anda bermain?
sungai belakang rumah...dalam rumah...tepi rumah...

5. Apakah cita-cita anda masa kecil?
manager bank...pegawai perhilitan...pengemis...

6. Apakah kartun atau rancangan tv yang anda gemari dan masih ingat sampai sekarang?
maskman...tomatoman...ultraman...suria baja hitam...dragonball...

7. Makanan ringan apakah yang akan anda borong di kedai?
alibaba...ding dang...tora dtg lagi...ape lagi jajan yg ade...

8. Nyatakan seorang rakan zaman kanak-kanak anda yang anda teringin sangat nak jumpa sekarang?
takde pun...

9. Apakah gelaran anda masa kecik?
sham...angah...

10. Nyatakan seberapa banyak rakan bloger anda yang anda ingin tahu zaman kanak-kanaknya?
sape yang nak buat amik jelah... tapi aku nak tau citer ko lah jard, dj epoi dgn ixora...

21 comments:

Jard The Great said...

oit miji.. jom ar join gathering tuu... bawala member/awek/mak bapa ke........ jom ar! ;p

miji said...

jard:
aku bz jard dgn keje, nanti aku konpom dgn ko yer

✖sLap mE pLz!™✖ said...

aq nk wat gak ea..
hee xde kje senanyer neh. .

~amy liana8886~ said...

bagus miji..hehe..ada lg satu yg pantang giler babung tu..yg bi tu..jwab jgn xjawab k..yg tu lg detail..hehe

miji said...

slap me plz:
buat jgn tak buat yer...

amy liana8886:
besok boleh tak aku buat hahahaha

abang besi said...

maskman?abg besi pon minat gak cite tuh!hahahah..lg gaban,flashman,tomatoman,silverhawk...thundercats..wow!!!sgt kenangan itu semua....huhu...

miji said...

abg besi:
dah tukar nickname nampak hahaha, kenangan demi kenangan menjelma kini hehehehe

tangan hitam said...

ooiii miji aku amik tag ni ye hehehe best pulak rasa nak menjawab

miji said...

tangan hitam:
amik ler tgn hitam oooiiitt... nanti aku nak komen...

~amy liana8886~ said...

besok pun xpe..asalkan buat..byk lg tagged dr nini..lily tuk miji..jgn lupa cek ek..hehe..sape suruh lama xupdate..haha

miji said...

amy liana8886:
hahahaha, jgn la perli aku keh..keh...keh..., dah check pun, nanti free aku buat

missdiya84 said...

ermm tak habis2 korang main tag lam bulan pose ni..takpe..teruskan2..jgn main mercun dah

miji said...

missdiya84:
alamak luper plak nak tag sis tadi hehehe

missdiya84 said...

takpe..sis dah buat dah ini tag..kalo kasi pon dah tamo layan da ehehe..pasal tag nye same

Nini said...

mijot!! name kau besh..
n panggilan didi tu ingtkan aku kat ayah aku yg dulu kempuanan nak anak laki laa weyy..

haha!!

*aku pon pkai name didi ms kecik2 actlly*

miji said...

missdiya84:
hehehe ye ke sis, malas yer takpe2

miji said...

nini:
ceh mijot ko panggil aku, ohh didi tu name jiran aku dulu, sekarang dah pindah gi uganda hehehe

jai@jezz said...

weih... aper kes tag kau tak complete.. tahun lahir pon nak rahsia kew.. apa kau dah tua ke..??? hahahahahaha..!!!!!!!!!!

miji said...

jezz:
ala tengok profile aku pun dah tau umur aku berape daa...

AwEk TaRaBaS said...

hoit kte ade soklan tuk aku...x de pon...weh meriahnyer blog ko...bila mau bukak kelas cikgu...

miji said...

awek tarabas:
ape daa dah lame baru nak komen, ko amik award dgn tag tu daa

Blog Widget by LinkWithin