Aku Dah Kembali!!!! (Award Dari Sutera Kasih & Honey Bunny)

Sep 1, 2009

Aku dah kembali!!!!, setelah beberape lama terpaksa bekerja macam buruh kontraktor walaupun aku bukan buruh hahahaha. Kepada rakan2 blog aku jangan lah marah yer, mekasih still bagi sokongan kat aku untuk terus berblog hehehe. Sebenarnya aku still bz lagi tapi dapatlah jugak nak post entry baru ni, aku nak mengucapkan terima kasih kat sutera kasih dan honey bunny sebab bagi award ni kat aku hehehe.


1. Sapa Nama Kitak?
Tarmizi Mikhail

2. Tadik Kitak Sungkey Mam Pa?
Makan Nasik Jer Dengan Lauk Ayam Masak Kurma (ni semalam ler)

3. Baju Raya Taun Towk Wana Pa?
Hijau Dengan Unggu


So aku panjangkan anugerah ni kepada jezz, jard, nini, tangan hitam, abg besi, missylily, amy liana8886, missdiya84, tun teja, ct, nazlee, dj epoi, ixora, honey bunny, sutera kasih, ayudeadwish, hanilopiplopz, missxyanne, yoro okino, slap me plz dan rakan-rakan blog yang lain. Lepas ni aku buat tag ko yer amy liana8886.

Adios...






13 comments:

~amy liana8886~ said...

ok miji..byk tag tuk kamu..jgn lupa buat ek..hehehe..

Jard The Great said...

aaha.... sempat tag aku.. cett!!

nways... tenkiu.. tenkiu.. terus berblog ye..

miji said...

amy liana8886:
tulah pasal, ramia giler yg tag aku, tak terlarat aku nak buat tu...

jard:
hahaha ambik ler jard, ikhlas aku bagi ko tu...

jai@jezz said...

weih... malas giler aku nak update blog.. hahaha.. malam nanti baru nk baca blog korang.. nway.. thakz bagi aku award.. :)

miji said...

jezz:
ko mmg pemalaz jezz hahahaha

✖sLap mE pLz!™✖ said...

gracias babe. .
pergh tharu giler dpr award hu3. .
cm oscar lak kik3. .

MiSsyLiLy said...

ade jugak namer aku erk.. hehe.. macih... :)

miji said...

slap me plz:
biaselah, ko rajin singgah blog aku pun kan, mesti bagi award maa... hahahaha

missylily:
ade2, sile amik yer...

missdiya84 said...

wah....sis pon dpt gak..thanks..miji.

miji said...

missdiya84:
sesame sis

honey bunny said...

kte da wat da tag ne..anyway tengs yer..=)

miji said...

honey bunny:
orait beb... eh miss... hehehe

Nini said...

miji oyy!! haha!! aku baru pasan kau ade sertakan name aku kat award ni..

tp, aku amek award jek ah..

tanak jawab questions. bleh gituhh..??

hehe..

Blog Widget by LinkWithin