Mari Mengetag Bersama Ayu (Ade Award Daa..)

Sep 3, 2009

Aku telah di berikan award sekali lagi dari ayu dan macam biase adelah soalan yang aku kena jawab (hamppeeiihh...). Sajer je berselindung di sebalik award nak bagi tag ni yer. Korang layan ler kat bawah ni.


Nyatakan 6 faktor menarik tentang pemberi award ni.
** beliau seorang perempuan (mestilah nama pun ayu)
** rajin bagi aku award dan tag
** manusia aneh (dia yg cakap sendiri)
** banyak tengok kartun (dia cakap jugak)
** obses kepada coklat (ni pun dia cakap)
** minat comic

Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.
** minat muzik (lagi2 metal)
** suka baca komik
** cita-cita nak jadi raja lanun
** suka kaler merah
** open minded
** suka bergurau dan menyakat orang
** bertolak ansur (orang cakap hehehe..)
** berfikiran matang dan jauh (ni pun orang cakap hahahaha)
** obses dengan pc game (lagi2 bola)

Pilih 10 orang penerima award & describe tentang mereka.
** jezz-rakan blog yang prihatin dan rajin masuk blog aku
** nini-member blog yang selalu aku sakat
** missylily-antara yg terawal join blog aku
** amy liana8886-orang yg rajin singgah blog aku
** jard-member baru yg aku rajin masuk blog dia
** missdiya84-sis yg mempunyai blog yg cun
** honey bunny-antara yg baru join blog aku tapi rajin singgah
** slap me plz-orang yang rajin terjah blog aku
** sutera kasih-adik yg mempunyai tulisan kat blog yg kecik
** tangan hitam-bro yg selalu masuk blog aku & blog dia memang best

26 comments:

~amy liana8886~ said...

byknyer award die..mesti ramai yg syg nie..hihi.nati i ambik ye miji..asal suka sgt kat lanun nie..terpengaruh dgn monkey d luffy ke??ehemmm.

miji said...

amy liana8886:
tulah ramai bg award kat aku, blog aku tak best pun hehehe

tau takpe, aku mmg minat kat monkey d luffy tu.. peminat setia komik one piece.. tapi dari dulu pun minat lanun dari kecik lagi

missdiya84 said...

blog je cunn...sob..sob :(

ehehe...adeih kene tag lagik..bulan pose nih memang bulan tag mengetag je lah jawap nye

Nini said...

ye laa miji..
kau mmg suke nyakat aku..
iskk..
then kau bg aku award pasal aku suke melenting bile kau sakat aku kan..??

pandai kau eaa...??

seligi mau..??

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

suke kaler merah??
samolah kito..baju anak buah ekau yo dah banyak den belikan kaler merah..
asal nampak je baju budak kaler merah kompom den bolikan tuk dio..
kehkehkeh..

arwah opahhh..sedihnyeeeee..
rindu kat arwah..
Al-Fatihah...

jai@jezz said...

weih... aku suker tag ni.. confirm suker.. esok aku buat yerk... :)

** confirm esok kau nengok aku promote blog kau gilez-giler nyer.. ahakz..

✖sLap mE pLz!™✖ said...

meh nk terjah lagik. .
hee. . lelaki itu miji kot kik3. .
bukn omong kosong ea. .

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

aiksss tulisan kecik kerr???
seswai sgt la 2 ngn tuan tanah haha
nti sy jwb tag miji ek =)

fhad said...

ko sukew merah ke? perggg ganas ko ni.. heheh.. weh ko gomen gak kan? ko kje mane?

miji said...

missdiya84:
hahaha nak ckp sis pun cun ke, yelah sis cun hahaha (mcm tak ikhlas je)

nini:
hahaha sape lagi nak menyakat ko kan, mmg ko kuat melenting pun, ko kan ahli gimnastik keh..keh..keh..

miji said...

fieza:
yup mmg aku minat kaler merah, tak tau naper, bagus ler anak buah aku pun ikut suke warna merah, lagipun sape lagi babysitter dia hehehe

jezz:
hahaha ko kan kaki promote blog org jezz, dapat pahala woooo.. (aku raselah kot hehehe)

miji said...

slap me plz:
hehehe ko dah boleh mintak keje kat melodi dah hehehe, aku ke lelaki itu??? harap tak ler yek

sutera kasih:
yelah tu, tulisan kecik ikut tuan dia lah yek... banyaklah ko ni yann hahaha

miji said...

fhad:
a'ah aku minat kaler merah, baru lanun hehehe, aku keje gomen kat klang je, keje buruh binaan jer hehehehe

abang besi said...

cayalah miji the pirate of carabian minat metal...

lgu pon lgu ftg dh tu!heheh,,

bagus2!!!

cayalah!

hanilopiplopz said...

ske kaler merah? tp nape blog ni kaler oren?? nape??? hahahaha

missdiya84 said...

hehehe..nak gelak..jgn puji kalo tak ikhlas..kehkeh..ti sis amik tag nih

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

haha sy xbyk..
sy sorg jerr ekekeke
wahhh sk merah !!!
me tooo caiyok3 MU haha

Nini said...

oyy miji!!

melenting tuh marah laa..

ahli gimnastik tu melentik..

hape ah kau!!

pegi masok tadika blek laa pak cik..

haha!!

♥ayudeadwish♥ said...

nga~~ aku memain je. tak sangka lak ko wat bebetul..

miji said...

abg besi:
aku bukan pirate of caribian lah abg besi, aku pirates of myself hahaha

minat metal letak ler ftg, pastu kan ade cromok

hanilopiplopz:
giler ahh ding dong... aku taip nama ko sekali lalu jer hehehe

blog oren sebab merah nanti sakit mata korg nak tengok hahahaha

miji said...

missdiya84:
hahaha gurau jer sis, sis cun wooo... hahaha

sutera kasih:
ko tak banyak yer yann, hamppeeiihhh.. punyer budak loyar buruk laks..

miji said...

nini:
ooohh... pak cik baru tau... aku ingat melentik tu adik beradik jentik2 hahaha

ayudeadwish:
dah ko bg aku tag ni, aku jawab jerlah, puaskan hati member2 gak hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha
ngaku pon babysitter qaisz..
kehkehkeh...

miji said...

fieza:
mengaku sbb tu anak buah aku hahaha

fhad said...

hahaha... lanun bukan suke wane itam ke? byklah ko keje binaan boleh on9 lagi.. hahaha

miji said...

fhad:
hahaha hitam aku suker gak, tapi merah no. 1 ler hehehe

Blog Widget by LinkWithin