Award Lagik!!! Dari Honey Bunny, Amy Liana8886 & Missylily (Ade Gak Soalan Tu)

Sep 2, 2009

Lagi sekali aku dapat award dari ketiga-tiga bloggers ni iatu honey bunny, amy liana8886 dan misylily (follow ler dorang ni kerana dorang member blog yg best wa cakap lu....). Tapi aku tak ler rase blog aku ni cute sampai boleh dapat award ni, anyway thanks a lot kepada korang sumer..



1. siapakah kawan yg pertama sekali ketika anda buat blog ni?
tak ingat pulak, en. cerpelai kot dgn bini dia fiza pastu baru jezz

2. siapakah orang yg pertama sekali yg memberi anda award?
sutera kasih kot

3. siapakah orang yg terakhir yg membuat anda nangis?
arwah opah

4. bila berbuka pose ape yg anda makan dulu?
mestilah makanan hehehehe...

5. bila anda sedang berangan...siapa yg selalu ganggu anda?
angan-angan yg baru...

6. lagu terakhir yg anda dengar?
sebutir pasir di kaki hehehe...

7. blog siapa yg terakhir anda melawat?
tuan blog yg bagi aku award ni (ketiga-tiga diatas)

8. cerita yg terakhir anda tengok?
ironman (semalam kat umah)

9. novel yg paling anda gemari?
kisah mat romeo

10. anda hendak memberi award & tag ni kepada siapa?
**fiza
**jard (hahahaha)
**ayudeadwish
**abg besi
**slap me plz
**ixora
**sape2 lagi nak amik jelah (terbuka kpd semua followers aku)

Sekian...



7 comments:

~amy liana8886~ said...

nie baru bagus miji..jawab tag tu dr x jawab..skurangnyer tau gak perkembangan...hahaha..syabas buat lu..

MiSsyLiLy said...

yeahhh.. aku glamer.. hehe

Jard The Great said...

siooooooooooottttttttttt!!!!!!!!!


arghhh!!!

hehe..

miji said...

amy liana8886:
baru tau aku bagus ker hahaha

missylily:
memang aku nak glamer kan ko pun

miji said...

jard:
rilek jard jgn mare hahaha

✖sLap mE pLz!™✖ said...

te da collect sume award anda. .
hahak thx banget ya. .

miji said...

slap me plz:
bagus dah collect gi buat hahaha

Blog Widget by LinkWithin