Maaf Kengkawan

Aug 25, 2009


Assalammualaikum...

Kepada rakan-rakan blog ku semua, aku nak meminta ampun dan maaf sebab 2-3 hari ni aku akan sibuk mengejar dateline keje-keje aku. Aku akan sambung citer kat blog aku ni secepat yang mungkin, paling awal besok, paling lewat jumaat atau sabtu..

Aku akan melawat blog korang macam biasa, tapi aku cuma takde masa nak update citer kat blog aku. Maklumlah sekarang peak time keje-keje aku, kepada yang menyokong aku seperti jezz, nini, missdiya84, amy liana8886, jard, abg besi, dj epoi, ayudeadwish, emilyrockz, missylily, kapten luffy, tun teja, tangan hitam, bujang susah, frodo, ixora, ct, b'jue corner dan lain-lain bloggers ribuan terima kasih di ucapkan, aku akan update citer terbaru aku secepat mungkin...

Sekian terima kasih..


SELAMAT BERPUASA SEMUA

17 comments:

~amy liana8886~ said...

lame tuh 2 3 hari..kalau sempat update la ye miji..time rehat2 minda tu ke..hehe..x la tension sgt..hehehe..apapun,wat keje leklok...

Nini said...

kau taruk name aku antara top ten..
macheh bro!!
eh..
make it top three ah..
hahaha!!

kau buat aku terharu lagikkkkk!!!

missdiya84 said...

bz betul nih..takpe2 yang mane harus di siapkan..kene siapkan dulu..keje kene sattle dulu baru leh berblogging dengan jayenye hehe

jai.jezz ^.~ said...

walaweee.. bangga h nama aku first skali.. ahakz terharu.. pegi ah buat keje kau tu.. ader masa update arr blog.. :)

honey bunny said...

wat la koje tu dulu yek..
siboknye kau..
hahahahahah...
pape pon,keje2 gk..
kshtn pon kne jge yep..
oke?^_^

♥ayudeadwish♥ said...

takpe.. gi la setel keje dulu. kang tak dapat duet raya lak bari bos.. hahhaaa

MiSsyLiLy said...

haa, wat keje dulu.. ni mase ko bz.. sok2 aku plak bz.. sure tak update blog jugek.. ape pon.. terharu namer aku ader kat senarai anda.. hehehe.. i maluu.. :)

✖pLz sLap mE!™✖ said...

egt pe la td. .

miji said...

amy liana8886:
tak sempat nak update, ni dpt masuk kejap jer, sowii...

nini:
mestilah aku ingat kat ko, sape lagi aku nak kutuk hehehe

missdiya84:
bz lah sis, nak blog pun tak sempat, besok dateline arggghhh..

jezz:
baik boosssss....

miji said...

honey bunny:
baik doktor, sy akan mkn ubat ikut time hahaha... mekasih singgah

ayudeadwish:
bos tak penah bagi duit raya pun, tapi kepala sporting tu yg best...

missylily:
terharu ker??? aku takde tisu ni hahahaha

plz slap me:
ingat ke?? aku dah lupe plak hehehe

rockmetaller said...

wow!nama abg besi ade la kt cni..hehe..tq sbb igt abg besi.(lgu kte nk tukor?)

bila da...

lagu kedai kopi wat ape...ahhahahaha!!!!

cpt update abg besi nk bce2 ni!

TuN TeJa said...

Selamat melakukan kerja dgn bersungguh2 & khusyuk...He..he..he..
sampai masa jgn lupe updated plak...

cookie devine said...

adakah saudara sedang berebut kerusi kat Permatang Pasir?ngehngeh...apapun salam Raamdhan.Keja2 jgak tap ibadat jgn lupa(serius nih)

IxoR@ said...

Bulan posa ni...buat citer makan la. Bagi kawan2 banyak pilihan utk berbuka...kihkihkihkih...

Cepatttt updateee.....

;D

hanilopiplopz said...

jgn nagiz weyh.. bulan pose nih! ahhaha

✖pLz sLap mE!™✖ said...

cdeynye. . sob3 name aq xde plak hahak. .

miji said...

abg besi:
ceh lu ni abg besi, nak lagu gak, yelah nanti aku tukar lah

tun teja:
selamat berpose gak sis

cookie divine:
aku rebut meja mkn jer time pose ni, ramai yg bukak pose kat luar

ixora:
tak berape minat sangat nak pilih makanan, bedal jer ape ade

hanilopiplopz:
tak nangis, teriak jer hahaha

plz slap me:
yelah nanti aku bubuh nama ko yer..

Blog Widget by LinkWithin