Selingan Ke Kursus Protokol

Aug 11, 2009

Assalammualaikum... Ni aku saje jer aku nak menyelit citer hal aku mase pergi kursus protokol hari tu yang dianjurkan oleh tempat keje aku ni. Citer kisah seram tu nanti aku sambung part 4 punye ok. Kursus tu mengambil masa 3 hari 2 malam yang bertempat kat Hotel Seri Malaysia (kat mane tu rahsialah). Bagus beb kursus ni, meningkatkan ilmu pengetahuan aku tentang hal-hal protokol ni. Dari cara nak jadi penyambut tetamu, jadi pengacara majlis, ketua majlis, tetamu sampailah ke cara menyusun bendera Malaysia dan bendera negeri. Ade jugak aktiviti-aktiviti yang best dorang buat, aku cadangkan korang pun pergilah kursus ni, kalau nak tau sape consultant (betul ke aku eja?) korang bagitau je aku, nanti aku bagi nombor tepon dorang. Korang tengoklah gambar-gambar tu, aku yang mane korang tekalah, tak hensem tak buruk hehehehe...





8 comments:

easza said...

huh... kalau setakat pakai baju merah... lg mau teka-teki... poyos punya miji...

Monkey D Luffy said...

hotel seri malaysia area kl ke?

area kl sebelah bangunan tun sambanthan kan

Nini - Mrs teDDy said...

oww..kursus eaa..??
aku pon nak taruk pic aku pegi kursus kawen hari tuh laa..
mst best..
lalalalala..

jai.jezz ^.~ said...

weih.. mana satu pic kau nih.! pulun aku cari.. mata dah juling2x nih.!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha...
setuju cakap easza tu..
huhu

miji said...

easza:
sibuk jer, biarlah rahsia... kehkehkeh..

luffy:
bukan kat kl, area selangor jer

nini:
letak jer janji puas hati hehehe

jezz:
ala aku bukan hensem pun, tak payah carik ler hahahaha

fieza:
aip... babap kang

jai.jezz ^.~ said...

kah kah kah.. ayat tak ingat.. mana weih pic kau..??

miji said...

jezz:
ala tak payah tau, nanti brad pitt marah (konon aku lagi hensem lah hahaha)

Blog Widget by LinkWithin